Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 mai 06, 17:18
Endret: 01 mai 06, 17:19
Eggen selv har vel uttalt før at fem sesonger i en klubb er nok både for en trener og klubben han trener. Eggen er nå inne i sin femte sesong for FFK og kanskje han søker andre muligheter etter sesongen? Eggen har ikke gjort en dårlig jobb, det er ikke det, men det er heller ikke sunt for en klubb å ikke endre seg over tid. Kontinuitet er vel og bra, men nye impulser trengs også etter hvert. Det er ikke bra om vi blir fastlåst i et mønster og blir helt eggensk og at vi begynne helt på nytt når en ny trener kommer.

Problemet er jo å få finne fullgode erstattere, det tror jeg kan bli vanskelig. Vi har vel fått den beste treneren vi kan få innenfor klubbens økonomiske rammer. Så spørs det hva Eggen selv føler. Vil han som sin far bygge opp en klubb over nesten hele sin karriere, eller vil han søke nye utfordringer etter hvert?

Eggen holdt Moss oppe i den øverste divisjonen overraskende lenge, overraskende fordi Moss vel var en av de minste klubbene økonomisk og rent interessemessig. I Fredrikstad burde forholdene ligge mer til rette for å kunne ta steget videre, dette har ikke Eggen klart på tre år i Tippeligaen. Men hvis Eggen selv er motivert for å fortsette, så er i hvert fall jeg villig til å gi han noen år til først. Det tar tid å bygge opp et Tippeligalag, det er ikke gjort på en sesong eller to, men likevel, i den tredje sesongen så bør vi i hvert fall gjøre det bedre enn de fire første kampene. Det blir mye nesten, og lite poeng.

Det burde i hvert fall gå an å få en konstruktiv debatt om dette, uten å få slengt dårlige bemerkninger etter seg om at man er utakknemlige beist hvis man ikke støtter Eggen og alt han har gjort for klubben. Jeg kan i hvert fall støtte Eggen og laget hundre prosent, men likevel føre en debatt om han virkelig er uvurderlig for lagets suksess eller ei, og om det kanskje er sunt med litt uskiftninger. 

Det er jo klart at mange vil beholde Eggen, er vel den eneste treneren som har klart å gitt laget suksess på 20 år, og vi skal være takknemlig for at Eggen faktisk tok på seg oppgaven med å bygge opp dette laget. Det er ikke alle Tippeligatrenere som hadde gått til en klubb i andredivisjon for å bygge den opp. All ære til Eggen for det, og uten han hadde vi kanskje vært der nede i breddefotballen den dag i dag. Likevel, ingenting varer evig. Det kommer en dag når Eggen ikke er i klubben lengre også, da er det en fordel at vi ikke har kjørt oss helt fast innen den tid.

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Fantastisk
Å se Dagfinn Enerly på beina igjen: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340