Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 01 mai 06, 16:02
Endret: 01 mai 06, 16:04
Opprinnelig postet av Martin_

Heiheihei!

Jeg hadde egentlig tenkt å lage et eget topic om dette, men pga litt fyll og fanteri etter kampen igår har noen rukket og gjøre det før meg. Ihvertfall, kampen igår: 

All respekt til bønna og anish, dere gjorde en meget GOD innsats til å ikke ha gjort det der før. Viktig at noen tar ansvar. Og det gjorde dere.  MEN, et par ting, jeg gjerne vil ta opp med dere pluss alle andre som sto på feltet igår, om så. 

1. Timing.
Altså, jeg mener det er bra at vi skal få med hovedtribunen på sanger og bevegelser, men det er litt dårlig timing av dere, når dere setter igang "reis opp hvis du er Fredrikstad" når LSK har corner. Dette gir meg en følelse av at hvis LSK hadde scoret på corneren, og hele hovedtribunen står, så synes jeg egentlig meningen med sangen er borte. 

2. Samarbeid/kommunikasjon mellom forsangerne
Igjen, vi synger, folk begynner og komme bli med. Der jeg sto, litt utepå høyresiden, ved høytalerne, halvannenmeter fra Anish. Jeg oppdager da ca halveis ut i andre vers av "vi synger for fredrikstad laget", at de foran bønna ligger et slag foran oss i sangen, det hele henger ikke sammen i det hele tatt. Da ble jeg så flau at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Folk på min side hører det heller ikke, og bare fortsetter. Ikke nok med at vi 10-15 av mange hundre som synger på "vår side" ikke synger i takt med resten av feltet eller omvendt, så synger vi ikke i takt. Det burde en så erfaren supporterklubb som oss faktisk greie. 

3. Hvorfor i helvete synger dere ikke?
Dette er ett gammelt problem, men det blir bare værre og værre. Nå skal jeg ikke klandre enkeltpersoner, men, og dette syns jeg faktisk var ILLE igår, og det var at omtrent SAMTLIGE mellom de to høytalerne og opp i en slags pyramideform mellom de to forsangerne ikke åpner kjeften i det hele tatt. Beklager til dere foran der som gjorde det, hvis dere gjorde det, men det hørtes ihvertfall ikke.
Det er også forskjell på og si "Jeg synger jeg!" og stå på feltet og faktisk synge, og si "jeg synger jeg!" og stå å snakke sangteksten for seg selv, mens vi som virkelig synger, skriker så det skjærer i halsen. Det er ikke bare spillerne som skal syntes det er godt med pause når fløyta går for halv tid. Og jeg begynner faktisk og bli DRITT lei, å se hele indianerstammer stående på feltet bare fordi billetten koster 80 spenn. Hvem andre enn oss skal lage liv og ordentlig supporterkultur hvis ikke vi gjør det? De som står i klokkesvingen? Nei, nettopp. Ikke er det så forbanna lett for oss som synger heller, å bare høre vår egen stemme rundt oss.

Vi har mye å lære av Engelsk tribunekultur, noe jeg innså da jeg var der for ca en måned siden. Jeg var på Fulham-Portsmouth 1. april for å se sistnevnte, og det var akkurat som å se den kampen på nytt bare FFK mot LSK. Portsmouth vant 3-1, og Portsmouth supporterne pissa på Fulhamgjengen, enda 20.000 av dem var Fulham, og resterende 5000 var Portsmouth. Forskjellen er at der sang ALLE, og dermed så overdøva vi hyttefolket fullstendig. Ikke rart fugla tar oss når det er maks 30 av mange hundre som synger.

Og det er dårlig. Det er SKIKKELIG dårlig. Alle bør gå i seg selv og tenke etter hvorfor vi står der.

Sånn, da har jeg fått ut mitt. Dere får være enig eller uenig, men det er sånn jeg oppfattet det hele igår. Takk til anish og bønna og resten som var med og sang, for en god innsats. 

Noe dere vil si som ikke passer seg her, send meg gjerne pm. 

Mvh, Martin.

 



Akkurat som jeg skulle skrevet det sjøl. Håper alle tar seg tid til å lese dette.
Du skulle gjerne fått 100+ fra meg, men kan dessverre bare gi deg 1.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340