Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Fjedjik

Landslagsspiller

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 890

Lagt til: 30 apr 06, 23:57
Opprinnelig postet av Ido Form Klyster
Ser at enkelte synes det er rart at det blir ventet til høsten med å handle spillere. Er det ikke det Eggen har gjort begge årene han har vært hovedtrener, nemlig det å ikke gjøre leksa si slik at FFK har vært for dålig forberedt? Kom for all del trekkende med alle de lagene de slo i vinter, men sjekk samtidig hvor mye de kampene betydde. Alle som klaget så enormt på Drillo kommer til å måtte spise ordene sine, det triste var at han sluttet i klubben på grunn av bortskjemte snørrunger av noen spillere som ikke tålte å bli stilt krav til, sammen med offentlig hetsing. 

Mye mulig folk er fornøyd med gjørmebryting år etter år, men jeg forventer mer av FFK det tredje året i TL. Skulle FFK klart målsetningen om plassering midt på tabellen og over, må man ta seg kraftig sammen. Mot Lillestrøm ble det ikke skapt noe som helst, med Hoås som hederlig unntak. Brenne har gått i den samme gamle fellen og er elendig i ukesvis så fort han blir skrytt av i media. West kan begynne som sprinter, Toth kan reise hjem.

Synes FFK seriøst skal kaste seg inn i kampen om Rune Lange og Eirik Bakke. Dyrt, javel. Men det blir dyrere å drifte den nye stadion med en klubb i 1 divisjon...


Hvorfor gnåler du om Drillo nå, han er historie. Dessuten gikk han ikke pga hets eller innstillingen til spillerne. Han gikk fordi han fant det langt mere lukrativt å spasere mellom sognsvann og Ullevaal enn å kjøre helt til Fr.stad.

---------------------------

Show me the boys in red and white, then I can tell you about the art of football


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f