Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TgfkaFFK

Landslagsspiller

Ble medlem: 29 apr 03
Innlegg: 1105

Lagt til: 30 apr 06, 23:54
Endret: 30 apr 06, 23:55
Synes jo at kampen idag hadde vært flott for FFK hvis vi hadde et lite knippe angrepsmønster som de kunne benytte seg av. Slik jeg ser det har vi pr.idag to mønster som vi bruker:

1. Oppspill på feilvendt spiss som spiller bakover mot en midtbanespiller som kommer på løp

2.  Midtbanespillere som forsøker å tråkle seg gjennom to midtbanespillere og 4 forsvarere for å ende opp i en utrusende keeper.

Hva har skjedd med lange flate ballær og innlegg? Hvor har det blitt av stikkpasninger i bakrommet? Stuss inn i bakrom? Suss tilbake i feltet?

Sånn som West spiller idag mener jeg vi omtrent kunne brukt hvem som helst i stallen med større hell. Han har jo hverken duellstyrken, teknikken eller passningsfoten til å gjøre jobben som han ble satt til. 

Jeg klarer ikke å fortstå hvorfor han ikke brukes i samspill med med en duellsterk eller smart spiss som kan gi han baller han har mulighet til å utnytte? 

Hadde vi hatt et slikt fungerene samspill idag, kunne vi kanskje fått utnyttet faktumet at vi fikk trykka LSK omhyggelig tilbake på banen. Synd det ikke ble synlig siden vi ikk klarte å omsette det i noe som kunne likne en sjanse.

---------------------------

Støtt FFK - Si "Hold kjeft" til en stadionsurpomp!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f