Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbis

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 nov 05
Innlegg: 1555

Lagt til: 30 apr 06, 22:15
Om ikke været i dag var nok til å legge en deprimert stemning på stadion, så klarte spillet utpå matta å spise den siste lille resten av godfølelse. Den førsteomgangen er utvilsomt noe av det kjedeligste jeg har sett, og kunne med fordel blitt brukt til å ringe bestemor for å høre henne fortelle om dagens tur på rema 1000 og hva enkefru Didriksen nedi gata har på hjertet. 

Utrolig nok fungerte forsvaret vårt, og selv om Tronseth hadde et par mystiske feil og tilbakespill synes jeg han forsvarte muligheten han fikk til å spille seg inn. Midtbanen var uinspirert over hele flata, og Røn spilte seg som flere har påpekt fullstendig vekk hver gang han fikk ballen. Vingene presterte oppå det hele en inneffektiv forestilling, hvor det virket som man prioriterte å løpe mest mulig inn mot kassa for å spille klyngefotball i stedet for å benytte seg av kantene. Kom det først til innlegg var det som regel bare West i boksen som hadde lite å stille opp med mot bolemuskler fra Lillestrøm og orangutangmutasjonen Kippe som knapt gadd å hoppe når West skulle prøve å heade.

Smilefjes og gullstjerne i boka til Hoås. Han ga meg det eneste glimtet av underholdning i denne kampen, og fikk faktisk FFK til å virke offensive en stakket stund med noen artige dribbleraid. Han skaffet oss også det som skulle vært en soleklar straffe, og dommeren var i så måte en skandale! jeg satt på I-feltet og hadde klokkeklar utsikt, og sånn som dommeren sto plassert kan jeg bare konkludere med at mannen må ha våknet med et avkappet fjærkrehode i senga i morges med hilsen fra kanarifansen. Han hadde rett og slett ikke mulighet til å ikke se den situasjonen, og det eneste den mannen ellers presterte var å dele ut en drøss med latterlige frispark på midtbanen.

Nei, denne kampen hadde vi hvertfall fortjent uavgjort. Allikevel tapte vi kampen, men vi tapte den ikke bare på banen, men også på tribunen. Fredrikstads publikum med plankehaugen i spissen presterte en kollektiv stillhet som jeg ellers bare trodde kunne oppstå på Frimerkemuseet, og det ene minuttet Fugla holdt kjeft for å kjøle ned sine rødglødende stemmebånd kunne jeg lene meg tilbake og høre hvert eneste ord Rami ropte til forsvaret. Vi må helt klart skjerpe oss mot Enga, for hvis ikke kan klanen like godt få være på stadion alene.

Menmen, jeg likte på tvers av alt dette noe av det jeg så, for Berti var tilbake der han skal være, Hoås er på vei mot godformen og forsvaret fungerte stort sett bedre en det gjorde under hele forrige sesong med forsvarsspesialisten Drillo.

Derfor har jeg absolutt trua på guttæne mot et sterkt overvurdert Start!

---------------------------

feilen med å være politisk korrekt, er at det er så forbasket kjedelig.

Rød og hvit tvers igjennom


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340