Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 27 apr 06, 14:06
Endret: 27 apr 06, 14:08
Opprinnelig postet av Superboy
Personlig synes jeg hele spøken var latterlig, og som han burde holdt seg for god for. Synes også det er direkte håpløst å "hylle" Kvisvik for denne spøken, slik det blir gjort på forumet.


Hvorfor er denne saken latterlig? Det er ikke primært for å ha det morsomt at Kvisvik gjorde dette stuntet, men mer for å få en viktig ting frem i søkelyset, nemlig hvor dårlig arbeid media gjør før dem legger ut artikler. Her har altså Nettavisen skrevet en hel artikkel basert på ett enkelt debattinnlegg, av en anonym person som kan være hvilken som helst person.

Denne personen trenger ikke å være en FFK-supporter engang for alt vi, og Nettavisen, vet. Det kan med andre ord ha vært hvilken som helst person som vil skade klubben eller rett og slett bare lage kvalme som skrev dette innlegget. Og dette bruker Nettavisen for alt det er verdt, og skriver i tillegg at flere ser seg enige i denne uttalsen av trådstarter. Faktum var at ingen overhode sa seg enig i at Kvisvik burde løses fra kontrakten. Da blir det rett og slett lavmål av TV2 Nettavisen å skrive denne artikkelen.

Og hvis det ikke hadde blitt reagert på, slik som Kvisvik gjorde, så hadde de fortsatt å skrive usannheten om klubben ved å bruke samme metode neste gang. Men du mener altså at ingen skulle ha reagert overfor TV2 Nettavisen i denne saken, at all PR er god PR?

Dette ble en lærepenge for TV2, jeg tviler på at dem ved en senere anledning bruker samme metode, Kvisvik har med andre ord reddet oss fra å bli servert slikt oppgulp i fremtiden, og da er en hyllest på sin plass.

Med forbehold om at du faktisk mente det du skrev i innlegget ditt...

---------------------------

Billett tur-retur Oslo/Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Fantastisk
Å se Dagfinn Enerly på beina igjen: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340