Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Superboy

Juniorspiller

Ble medlem: 21 aug 05
Innlegg: 140

Lagt til: 25 apr 06, 16:56
Opprinnelig postet av Rune Haugen
Opprinnelig postet av Superboy

Kvisvik har ikke prestert noe som helst etter at han kom fra Brann. Det eneste jeg kan si at han har bidratt med er den ene fantastiske volley`n mot Lyn, som ga oss tre viktige poeng. ellers har han vært en gigantisk skuffelse. 

Tror nok at trådstarter skriver med så sterke ord bare for å sette ting på spissen, og for å understreke hvor laber innsatsen til Kvisvik har vært... Og da ikke bare de tre første kampene!
Hvis Kvisvik fortsetter å være fast i førsteelleveren uten å prestere, er det en skandale, han bør benkes snarest. Som Eggen selv sa, så aksjonsradiusen alt for lav. Mannen har med andre ord elendig kondis, og bør trene knalhardt framover...



I vinteren så ble han intervjua på TV Østfold, og da sa han at han hadde gått ned flere kilo, og at formen aldri har vært bedre. Det så slik ut p.g.a. resultata på det tidspunktet, men hva i huleste er det som har skjedd etterpå ??


Godt spørsmål... Jeg også har sett at han har gjort en innsats angående vekten sin, men det må man nesten kunne forvente når man er "toppidrettsutøver". Prestasjonene på banen derimot har vært svake, og da regner jeg ikke med kampene i oppkjøringen..

---------------------------

"Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much more important than that!"
-Bill Shankley


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f