Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

danieltr

A-lagspiller
Ble medlem: 17 des 04
Innlegg: 605

Lagt til: 25 apr 06, 13:12
Opprinnelig postet av Per Egil
Opprinnelig postet av Scout
Opprinnelig postet av ffkmats
Jeg er enig i veldig mye som blir sagt her. Men at vi som supportere skal begynne å ta ut et lag utifra FORRIGE kamp, syns jeg er helt bak mål. Javel, Kvisvik spilte under pari, som Berti, som bora, som egentlig resten av laget! Det er lov til å ha meninger om hvem som er best, og hvordan laget bør være. Og det er jeg enig i at man skal også, men ikke brenne folk fordi de spilte dårlig en kamp. La KTE ta ut laget utifra prestasjoner på teningene, der for nemlig han ganske mye opplysninger som ikke vi får. 

Men utifra motstander laget denne gangen så er jeg helt enig i alt som blir skrevet, bortsett fra at det skal være 3 på midten, for Lillestrøm har en midtbane som bør nøytraliseres! De bør ikke få tid og rom til å slå på spissene! Jeg har sessongbill. på åråsen (slapp av, jeg hater laget og heier seff på motstanderne) og ser gang på gang at de skorer etter å spille via midten til komplette spisspar. Dette må vi forhindre, og bør ha en hardtjobbende Bjørkøy med 3 andre på midten. Når det anngår spissene, så bør vi ha raske West til å true et bakrom Lsk ofte gir! Og Toth bør få plassen mot høye, tynne Kippe! For jeg er ikke så sikker på at hoås engang slår Kippe i lufta HELE tiden, så da er det bedre å slå den i bena på Toth som kan holde på ballen eller flikke! 


Jeg ser av antall innlegg at du kanskje ikke er den mest erfarne her inne. Det er ingen som ønsker å sette opp laget for KTE, men heller si sine meninger om hvordan laget bør være fra start basert på spillernes tidligere prestasjoner. Du ramser forøvrig opp noen spillere du ønsker her og der selv, så du er nok ikke så ulik mange andre her inne.


Er antallet tidligere innlegg et avgjørende kriterium for å kunne mene noe om laget?


Nei.. Det holder med å ha et rød/hvitt hjerte..

---------------------------

"Ja det humpær og går, som ho tante sa, som hadde hengsla trebein."

-Ullo


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f