Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 10 apr 06, 23:18
Enig. Rami redda ett poeng for oss i dag. Det viser hvor viktig det er å ha en matchvinner i begge ender av banen. I dag hadde vi en matchinner i mål. Dessverre hadde vi ikke en i andre enden av banen. Hverken Toth, Wiig, West eller Tarik klarte å sette ballen i mål. Toth hadde et par gode sjanser som burde gitt uttelling. Positiv allikevel syns jeg, gode løp og bevegelser, flink til å komme i posisjon. Beste kampen jeg har sett av Toth. Tarik brenner en tre-fire store sjanser. Han er ung, og har mye å lære, før han holder "kylan" i dette selskapet. Veldig positiv i spillestil, gode løp, driblinger og innlegg. Flott at Eggen lar han slippe til på dette nivået allerede nå. Det er kun ved å spille på et så høyt nivå som mulig at han kan utvikle seg og bli bedre.

Ellers synes jeg 1-1 er et greit resultat, kampen sett under et. Lagene hadde en omgang hver. FFK burde ledet med et par mål før Brann scorte, Brann missa på straffe. 

Vil også gi skryt til Eggen/trenerteamet som i dag satsa offensivt og gikk ut for å ta tre poeng. Positivt også at de gjør offensive bytter i andre omgang, inntil Bertelsen blir utvist, og viser at de ønsker å gå for seier. Håper dette er en trend som vedvarer. I tilsvarende kamper i fjor gjorde man defensive bytter og satset på å forsvare det ene poenget istredet for å gå for tre poeng. Frykten for å tape ble større enn ønsket om å vinne. 

Syns også dommer Øvrebø gjorde en meget god kamp, selv om utvisningen av Bertelsen var helt feil. Han innrømte jo dette også selv når han så TV-bildene. Han fastholdt at det var rødt kort, men at feil man ble utvist. Det var jo Piroja som felte Andresen i den situasjonen. Personlig syns jeg ikke det kvalifiserte til kort i det hele tatt. Greit med frispark, men syns ikke det var i nærheten av gult kort engang. Men, men... Alt i alt en meget god kamp av Øvrebø.

En positiv serieåpning for guttane.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340