Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 04 apr 06, 12:48
Hei Husgutt

Jeg hadde ikke glemt Are Tronseth, men han fikk altså ikke plass på Hamkam etter at de mistet halve laget. Og i FFK stiller han tydelig bak Bora, som ikke imponerer noen om dagen.

Som jeg skrev vet jeg lite om Berg, men jeg vet at han er foretrukket bak de spillerne jeg nevnte. Altså ikke i første 11ern. Nå har han riktig nok vært skadet, så vi får håpe det er det som er årsaken. Uansett er han ingen kriger, og det er det jeg etterlyser på midtbanen. Brenne, Ramberg og Kvisvik er alle gode offensive spillere, men hvor er balansen og tyngden? Den er ihvertfall ikke hos Berg. 

Det er min påstand at i den perioden hvor vi tapte alt i fjor, var det nettopp midtbanen som ble til de grader rævkj... at forsvaret ikke maktet å stå i mot presset. I år stiller vi med samme midtbane, hva får deg til å tro at det blir bedre i år?

KTE har flere ganger uttalt at nå er tiden kommet for å utvikle laget, ikke kjøpe nytt. Dette er vel og bra, og for såvidt en tankegang jeg er helt enig i. Men det må være under forutsetning at vi har de spillerne vi trenger, og det mener jeg vi ikke har per i dag. Manglen på en kriger er prekær, noe de siste kampene viser.

---------------------------

Jeg ønsker meg en 2006 sesong uten intern uro og bråk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340