Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 31 mar 06, 16:37
Opprinnelig postet av Snæbbussaristokrat 1
Opprinnelig postet av keiko99
jeg syns styret i PH skal ta den avgjørelsen.. der er tross alt det tromma skal brukes og styret bør komme med sin mening så for vi se om det dem sier til meg stemmer....


Nå har det jo vært en avstemming her på ffksupporter.net, som ga stort flertall for å prøve med en basstromme.

Men jeg snakket med Lars Thoresen, som forøvrig er motstander av tromme, om dette nylig: Han mente at vi burde ta en ny avstemming på et medlemsmøte, fordi han ikke likte avstemminger på nettet.

Personlig kan jeg ikke skjønne at en avstemming med kanskje 20-25 tilfeldige medlemmer som vil møte opp på et medlemsmøte, er mere representative til å tale på vegne av alle supportere, enn en avstemming på nettet, men, men. 

Nå er det jo medlemsmøte på Mets på mandag kl. 18.00, og da er det vel passende å foreta denne avstemmingen.


Nå er det vel mange av supporterne som ikke bor utenfor Oslo og ikke har muligheter av diverse årsaker å komme til Fredrikstad på mandag, og det gjelder helt sikkert folk som bor der også. Så det blir ganske IDIOTISK å ha en slik avstemning da. De fleste i plankehaugen er jo på nettet, så hvis man absolutt trenger en ny avstemmning (Noe jeg ikke helt skjønner pga det solide flertallet for å ha trommet) så må det vel være lettere å sette opp en poll med sperring på at man bare kan stemme en gang?

Så enig med deg her Snæbbus

Ganske håpløst hvis 15-20 skal avgjøre dette på ett møte!

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340