Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 24 mar 06, 18:16
Opprinnelig postet av tomroar
Ledelsen var bra nok helt til eliteserien, det er ofte slik det er i en bedrift som vokser raskt.. Plutselig kommer man i en situasjon der man kommer til sitt inkompetansenivå, det er det flere her inne som ikke vil forstå har skjedd med flere i FFK`s adm.

Når alle andre klubber fortsetter veksten stagnerer FFK, da bør varsel lampene lyse.
På et område er det justert , det er med Hagen, tro det er positivt. Men det er flere områder som gjenstår. 
Normalt bør man starte på toppen, med styreforman og gjøre en uhildet vurdering der og så forsette nedover i org.

fadesen med Mokkelbost , fjorårests mangel på hovedsponsor, årets hovedsponsor kan tillegges Styreformann, da han er øverste leder som da ikke gjør de riktige grepene underveis.

Til det du sier om sponsorer, er det noe profensjonelle bedrifter ønsker så er det en motpart som er på samme nivå.
Det tror jeg ikke de har møtt i FFK de siste to år.




Virker som Kværneng liker å prate og ikke handle, investorpoolen ser det ikke ut til at han klart å få i havn.
Han ønsket også å øke budsjett med noen millioner til fra medieavtalen og andre sponsorer og ikke minst at det er mer penger igjen til spille forsterkninger, eller kanskje det ikke var det?
Eggen ønsket seg to spillere som altså ikke ser ut til å få

Fra FB i januar
Investeringspool
For: FFK Sport ASA satser nå for fullt på en ny investeringspool etter samme modell som i fjor. I fjor ble det etablert en ekstern investeringspool hvor investorer spyttet inn seks millioner kroner. Beer Sten AS ved Anders Beer, Fredrikstad Transport og Spedisjon ved Jon Børresen, Øra Utvikling ved Roar Edvartsen og Stene Stål ved Øyvind Stene sørget for at det var mulig å hente Raymond Kvisvik til klubben.
– Vi jobber med en tilsvarende modell i år og satser på at investorer kan sørge for forsterkninger til FFK, sier Kværneng.
En slik pool vil gi flere millioner kroner øremerket forsterkninger. Overgangsvinduet er åpnet frem til 1. april, før det igjen åpnet i sommer. Det skal finnes penger til å hente forsterkninger også nå.
På gårsdagens styremøte var hovedtrener Knut Torbjørn Eggen til stede og redegjorde for hvilke ønsker han har. Eggen sa han ville han én til to solide forsterkninger.
– Det er penger igjen i poolen som ble etablert for å hente Kvisvik, og det er også satt av en sum i budsjettet nå. Men vi er avhengig av mer penger, sier Kværneng.






Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340