Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 23 mar 06, 23:56
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Første sesongen var spillerene for små, treneren burde gå sammen med andre sportslige ledere. Den neste sesongen var spillerene for høye, og trenere og ledere om mulig enda mer ubrukelige. Det har vært veldig mye negativ rundt klubben fra enkelte supportere og talsmenn for disse. Den generelle "talk on the town" har også vært preget av syting. Dette er ikke noe en sponsor vil forbindes med, og skygger dermed også banen. Er ikke lenger så sikker på om Fredrikstad fortjener et tippeliga lag.


Du skal ha kredd for beskrivelsen av størrelsen på FFK-guttane de siste to sesongene! Jeg trakk faktisk på smilebåndet her.

Syting vil det alltid være i fotball. Se på England. Folk syter noe sinnsykt. Treneren er dårlig, spillerene er for dårlige, innsatsen er for dårlig, ledelsen er for dårlig. Det er åpenlys syting under kampen, akkurat som det er det på Fredrikstad stadion. Det er vanlig å se folk gape ukvemsord til egne spilllere hvis det blir prestert dårlig.

Det er OGSÅ en del av konseptet med Tippeligafotball: En klubb skal kunne heve seg over gate-prat og tribune-syting. Jeg synes ikke det er noe foraktelig i det å klage på ting, det er stort sett den eneste "gleden" og retten mannen i gata har. Døm gamle kællane nede i gågata skal liksom ha dårlig samvittighet fordi de klager på FFK-spillet? Nei, vettuhva, det er jo helt vilt å påstå det.

Det at mange klager og syter over saker og ting er også en fin ting: Det betyr at merkevaren FFK står som en pæle (i en klubb uten tradisjoner og merkevare ville folk driti en lang marsj i åssen det blir spilt) og at folk bryr seg. Jeg tipper nok at *det*, derimot, er noe næringslivet *vil* assosieres med!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340