Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 23 mar 06, 21:35
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Du har løsningen på alt! Finn en eller flere syndebukker. La oss hisse opp stemningen skikkelig nå. Gi minst halve "ledelsen" sparken. Det vil nok få sponsorene til å strømme til klubben.


Jobber du i ffk styret ?Økonomiavdelingen eller noe?

Lest mange inleggene dine over tid nå og hver gang ffk ledelsen driter seg ut så klarer du å vri å vrenge til at ting er så positivt og alle er blide og fornøyde.

Ærlig talt, hvis du ikke klarer å se at ENKELTE personer i styret ikke gjør jobben sin, da må du være ganske trangsynt. Skal man late som man er blid og fornøyd med å ikke ha hovedsponsor pr dags dato? For all del, det gjør jo saken så utrolig mye bedre...NEI, det gjør ikke det. Meget stor sjanse for at prisen for å være hovedsponsor for ffk vil synge jo mer det nærmer seg seriestart, og en nødløsning tilnærmet den vi hadde i fjor vil bli presentert. Noe som vil føre til at klubben kan tape millioner av kr.

Litt underlig å tenke på at alle andre klubber har alle disse tinga på plass og ikke ffk



---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»



Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340