Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Finn

Juniorspiller

Ble medlem: 26 mai 03
Innlegg: 149

Lagt til: 26 jan 06, 09:40
Endret: 26 jan 06, 09:41
Er ikke enig i at ledelsen er så håpløs som mange vil ha det til. Men det betyr ikke at det ikke er rom for forbedringer. Skal vi bli et stabilt topplag må også ledelsen (og hele organsisasjonen) ta et skritt videre. 
Mitt inntrykk er at vi har gode folk på toppnivå i organisasjonen, men at vi fortsatt mangler mye på markedssiden. Det er vel fjorårets sponsorsak et levende bevis på. Middelmådige selgere duger ikke på dette nivået. Dessverre blir fotball mer og mer business, og for at FFK skal bli et topplag er det en nødvendighet at økonomien bygges slik at det blir mulig. For å få til det er utviklingen av FFK som en merkevare (huff og huff) dessverre en nødvendighet. Det krever strategisk utvikling og ikke minst et innblikk og en forståelse av alle de mekanismene som rører seg rundt en fotballklubb. Det holder ikke bare å tenke på VIPene og sponsorene. På lang sikt er man også nødt til å få med den jevne tilskuer så vel som de ivrigste supporterne. Hva gjør FFK for å bygge en identitet som kan ivareta dette? Hvilke tanker har de rundt dette? 
Har en følelse av at klubber som RBK og VIF er flinkere på det området. Et konkret eksemel er om FFK skal være en "åpen" eller "lukket" klubb. I hvilke fora kan supportere møte spillere og ledelse nå? Et annet eksempel på dårlig arbeid fra markedssiden er nettsiden til FFK. At en så viktig kommunikasjonskanal forsømmes slik den gjør er lite imponerende..

Skal forøvrig bli interessant å se hva som dukker opp på sponsorsiden til året.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340