Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 okt 03, 22:05
Håpløse holdninger du viser her, ajg. Tror rett og slett du ikke er klar over at de aller aller fleste supportere (ordentlige supportere som du skriver) tar sterkt avstand fra å kaste ting på banen, selv om man er sterkt uenig i dommeravgjørelser. Var vel heller ikke uten grunn at mange begynte å synge "ikke kast". Var det kanskje du som kastet? Selv i Klanen, hvor det er flere tusen medlemmer, aksepteres ikke slik. Synes dine meninger på dette feltet rett og slett er skremmende, ajg, og håper ikke FFK-supportere blir kjent for dette. Det er lov å reagere, men det får holde å gjøre det innenfor visse rammer.

Er også uenig med deg angående Vebjørn. Han er FFK-spiller og fortjener backup uansett. Kanskje vil han også prestere bedre dersom han får mer støtte?

Men én ting er jeg enig med deg i; skjønte heller ikke byttet av Melo. Virket heller ikke som det var fordi han ikke orket mer. Vi hadde trengt hans hurtighet i overgangene slik kampbildet var, og Eggen burde etter mitt syn heller tatt ut Dadason.

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340