Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 22 des 05, 17:02

Avgjørelsen om antall seter er tatt. 12.200 vil stadion romme. Men det er som sikkert ikke mange har fått med seg, er at det lagt opp til at kortsidetribunene vil kunne utvides. Hver kortsidetribune kan utvides med cirka 1500 plasser om behovet skulle melde seg. Drøyt 15.000 blir kapasiteten om stadion blir fullt utbygd en gang i framtiden skriver Evig Aristokrat.
Til dere som måtte lure på det er det 30-35 mann i sving med pælearbeidet nå om dagene, mens det i januar vil være 40-50.

Når fundamenteringen er ferdig, er faktisk det verste delen av jobben over i januar... For resten av jobben dreier seg om kort oppsummert bare om å døtte elementer oppå hverandre. Høres jo nesten ut som en legobygging dette her.

I mars/april vil alle kunne få et bedre inntrykk av hvordan det hele blir seende ut, for da skal Tribune Vest være på plass - altså hovedtribunen. Og i mai/juni er også Tribune øst oppe.
Det betyr utrolig nok at om under et halvår, skal mesteparten av hovedkonstruksjonen være på plass.
Det er koun hovedtribunen som ikke blir todelt, men også tredelt noen steder. De tre  andre tribunene blir over en flate som på Viking 

Til dere som lurer på når webkamera kommer, så kommer det ikke om altfor lenge, fredrikstadfk vil legge det ut der.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340