Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

fidq

Juniorspiller
Ble medlem: 31 mar 05
Innlegg: 103

Lagt til: 13 des 05, 20:11
Opprinnelig postet av Vidar
Jeg tviler ikke egentlig på at Shabaan er god, men Røslers uttalelser kan jo være betingen av at han bare så ham på trening og ikke i kamp. Da ser jo best ting som rekkevidde og reaksjon og ikke ting som ro og plasseringsevne som er Sørlie`s beste sider. Røsler kan iallefall ikke ha regnet han som god nok til å matche lønnskravene. Er ikke sikker på at Shabaan er så mye bedre enn Sørlie. Sørlie fikk en dårlig periode med overmot etter noen fantomkamper i vår, men holder han bena på bakken og er skjerpet så er han skikkelig god. Men hovedproblemet mitt med hva man bruker på Shabaan eksisterer bare hvis dette stenger for å satse skikkelig på en spiss. Det tross alt målene som teller.


Det er tross alt målene som teller... Akkurat! Derfor er det viktig med en skikkelig god keeper som kan sørge for at vi ikke slipper inn så mange mål. En god keeper er forresten også viktig for angrepet. Hvor mange utspark har ikke våre keepere denne sesongen sparket ut over sidenlinjen etc? Myhre var selvfølgelig unntaket og han var meget flink til å sette i gang spillet med raske presise utkast. Det er angrepsvåpen det! Nå gjenstår det å se om Rami er så god som vi håper, men ledelsen skal ha all ære så langt. Man må betale for kvalitet, og om han koster FFK 5, 6 eller 7 mill over 3 år bryr jeg meg lite om. Husk at LSK betalte 8 mill + fremtidige betalinger for Occean. Occean scoret vel ikke mer enn 7-8 mål i årets serie...

En meget god keeper sammenlignet mot en gjennomsnittelig god keeper kan bety 7-8 poeng ekstra i løpet av en sesong. Ta frem årets tabell og finn ut hvor FFK da hadde endt!

Det er også en mulighet for at vi kan tjene penger på ham. Han er tross alt bare 30 år og som keeper kan han ha mange år igjen. Jeg er veldig glad for at ledelsen har skaffet en keeper av denne standarden, og et fint signal fra Eggen til oss supportere om at lista skal legges noe høyere til neste år. Det er neppe snakk om å ha en målsetting for 2006 som inneærer "unngå nedrykk".

---------------------------

Varme tanker til Dagfinn Enerly....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340