Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 17 nov 05, 00:23
-Peters: Behold! Han kan fort være med å kjempe om en plass på laget på flere posisjoner, slike trenger vi! Dessuten er han ikke noe dårligere enn mange andre vi har, se f.eks på Røn å Ramberg! De har heller ikke prestert! Da mener jeg Peters er bedre til å heve seg til det nivået han trenger! 

Røn må vi gjerne kvitte oss med! Ser det vel som temmelig sannsynlig at han endre opp i Sparta om ikke altfor lang tid..

Hornseth ser det vel ut som er ferdig, selv om jeg sikkert er den eneste som likte det jeg så av ham! Han fikk bare aldri sjansen! Se bare på 2 laget, der har han bøttet inn mål! 

Toth- Skal jeg ikke uttale meg for mye om, men vil nok helle til at vi kan kvitte oss med ham! Koster sikkert en del, pluss at vi har Hoås, West å Wiig som jeg regner er klart foran ham, i tillegg til Tarik som vil få sjansen neste år! I tillegg til dette må vi handle inn en klassespiss til! Trur det er her vi vil se det "største" kjøpet før neste sesong!

Blixt, bort!

Ramberg: Dersom vi får 2 stabile midtbanespillere, kan han spille på 2 laget, eventuelt selges! Ikke fornøyd med det han har vist! Har fortsatt drømmen om at Roger kommer hjem igjen til våren!

-Garro er jeg også villig til å ofre, ikke minst pga kvota! Mye spennende ellers som vi kan hente inn som kan ta den kvote plassen han bruker.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340