Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Frode

A-lagspiller

Ble medlem: 24 mar 03
Innlegg: 697

Lagt til: 14 nov 05, 11:41
Opprinnelig postet av Hubro7
Nå må det skilles mellom snørr og bart her!

3:16 er en ungdomsklubb i Østfoldhallen som det er FRIVILLIG å gå til. 
Ja 3:16 har et kristens livssyn og det vet alle som går dit. 
Påstander om at ungdom føler seg presset inn i 3:16 kan jo ikke 3:16 noe for. De må jo få lov til å holde et tilbud åpent med den profilen de ønsker, så kommer folk hvis de ønsker det.

Barnas eliteserieklubb passer på barna til de de foreldre som vil på stadion og ikke vil ha med ungene sine. Det er også FRIVILLIG å sende ungene til denne klubben, man jo heller ta med ungene på stadion eller være hjemme.
Barnas eliteserieklubb har også et kristens livssyn, men ungene blir ikke presset etter tvunget til å høre på det ene eller andre. Det er denne kvelden rett og slett en barnepark for foreldre som vil se fotball i fred og ro uten mas fra ungene sine.

3:16 har vært kampsponsor på et par kamper. De sponser FFK. Det er det vel flere som gjør? Hva er forskjellen på om 3:16 sponser klubben eller om en annen bedrift sponser klubben? 3:16 er sponsor på lik linje med alle andre.
3:16 slipper mange av byens barn og ungdom ut på gressmatta i pausa. Barn og unge er der FRIVILLIG. De springer ut på gresset FRIVILLIG! Det fortelles hva som skjer på barnas eliteserieklubb og 3:16U, så ble det jo avsluttet med den berømmelige velsignelsen da. 

Hvis den velsignelsen ikke hadde blitt sagt. Er det noen som hadde reagert da? Antagelig ikke. 

Hvis det er så krise ved at FFK har en kristen sponsor, hva da med bedriftsledere etc som sponser klubben er kristne? Kan kristne jobbe i FFK? Eller skal FFK ha kriterie om at blir du kristen så må du slutte i FFK?
Hva med Fredrikstad Energi og Værste som sponsor som har en profilert mann i Svein Høiden. Svein Høiden er jo kristen. Må FFK kutte samarbeidet med Fredrikstad Energi og Værste også? 
Legge ned hele stadion prosjektet?

Ja jeg vet at jeg strekker det langt nå, men det er for å illustrere at hele debatten om 3:16 og FFK er helt på jordet.
3:16 er en ungdomsklubb med en kristen profil som det er helt FRIVILLIG å gå til. 3:16 har vært kampsponsor for FFK. Punktum.



Du skriver så fint om frivillighet. Du er klar over at det er barn og unge vi snakker om her... Det er mennesker som alle andre som følger etter andre og ikke alltid er dømmekraftens mestere. Du mener det hadde vært greit med reklame for alkohol på ungdomsskolen du da, for det er jo frivillig om man vil drikke.... Her må man tenke litt lenger enn enkel liberalistike tanker. For all del, 3:16 må få lov til å drive, men ikke utnytt FFK til å verve unger til dette miljøet. Ville selv aldri sluppet ivei mine unger til ett miljø ledet av karismatiske religiøse voksne.

---------------------------

Frode
- FFK nr. 7 i tippeligan 05


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340