Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

sissi

Knøttespiller
Ble medlem: 08 jun 04
Innlegg: 63

Lagt til: 11 nov 05, 10:46

Jeg startet ikke denne tråden for å fortelle at Drillo gjorde en god eller dårlig jobb i FFK. Det har det vært nok av tråder her inne fra før av om. Jeg starten den fordi jeg mente/mener at det akkurat nå er flaut å være FFK patriot. 
Og altså IKKE fordi Drillo har fått kritikk, for når resultater uteblir er det en del av "gamet". Dette er selvfølgelig også Drillo fullstendig klar over. MEN når kritikken går over til usakligheter, hatbrev og peronanngrep er det noe HELT annet. Noe helt annet ,som så absolutt ikke skulle finnes sted på en fotballarena. Og dette er noe FFK nå få frem til fotballnorge!!

Det å være medlem av en klubb som har "mobbet" en av norges aller beste og mest meriterte trener gjennom alle tidene er direkte flaut og skammelig !!   

Det er på sin plass nå og si unnskyld til Drillo, ikke for kritikken han har fått men nettopp usakligheter, hatbrev og peronanngrep som han har fått. DETTE ER FFK RETT OG SLETT FOR GODE OG PROFFESJONELLE TIL!! Ikke sant??
Vi må alle ta ansvar for de få idiotene som er så enormt uinteligente. DESSVERRE!

DRILLO: Unnskyld!!


ps: for de som mener at Eggen har hovedæren for de siste kampene, deriblant Start kampen. Der tar dere feil !! Det er majoriteten av spillergruppa enige i !! Selvfølgelig var spillerene meget bra, men her er det snakk om det TAKTISKE !! 

                                          

---------------------------

den vitende


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340