Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 11 nov 05, 09:30
Alle her inne er enige om at religiøse tullinger ikke skal sende sjikanøse brev til Drillo. De er drittsekker som ikke kommer til himmelen, heldigvis. Alle her inne er enige om at man ikke skal drive personhets i pressen, alle er enige i at man skal kunne kritisere hovedtrenern. Men at journalister er noen drittsekker av noen gribber visste vi fra før. Mer enn nok om det.

Det vi ikke er enige om, derimot, er i hvilken grad en trener skal ha æren/skylda for gode/dårlige resultater. Jeg kan overhodet ikke si meg enig i at Drillo vant kampen i Kristiansand, rett og slett fordi han ikke var på banen! Det er laget som utgjør den desidert største faktoren i dette med å vinne eller tape, og i det lyset blir det ekstra tett i huet å fokusere på Drillo sånn som folk har holdt på med her inne, og journalistene i F-B, først og fremst, og deretter gribbene i den kulørte dagspressa.

Jeg forstår virkelig ikke folks sinnsyke følelselada forhold til Drillo her inne, heller. Er det noen tvil om at FFK har spilt mer defensivt iår pga Drillo? Er det noen tvil om at nettopp det har gjort at vi har vært patetiske på bortebane nesten hele sesongen? Jeg har intet imot Drillo, men jeg må jo konstatere at FFK har spilt annerledes iår, taktisk, altså!

Det som jeg stiller spørsmålstegn ved er samarbeidet mellom styret og trenerapparatet, for det er åpenbart at styret på et forholdsvis tidlig tidspunkt ikke har vært spesielt interessert i å fortsette noe engasjement med Drillo, men dette er da ikke opp til styret eller ikke? Styret har da for fankern ingenting å gjøre med det sportslige apparatet undersesongen? Hvis styret hadde gjort jobben sin ville de ha ansatt Drillo sånn som de gjorde, og løst konflikter når de oppsto via formelle kanaler, typisk gjennom spillerutvalget til A-laget, og ikke gjennom avisskriblerier og oppgravde helter fra gamle dager!

Og når folk klager på spillerkjøpene til Drillo eller Eggen, har hovedtrenern ansvaret for dette? Jeg tviler, meget sterkt. Det er styret som styrer penga, og siden penga representerer 90% av det å ansette en ny spiller er det i praksis styret som sitter med hele ansvaret.

I FFK har man tradisjon for å ha styrer som tror de kan fotball, og tror de kan drive en fotballklubb sportslig. Sånn rollefordeling kan vi ikke ha, folkens, for da blir det masse kokker og enda mer søl (vi husker Markus overgang og hans samtaler med forskjellig folk i styret i forkant...). Vi må ha en klar deling mellom det sportlige apparatet og det økonomiske apparatet, og la folk jobbe litt i fred. Så må man ta konflikter underveis, og evaluere etter sesongen. Hvor vanskelig kan det være!

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340