Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 11 nov 05, 09:04
Selvfølgelig er dette både flaut og trist. Jeg hadde ønsket Drillo noe bedre enn dette.

Riktignok syns jeg at han gjorde mye feil under årets sesong, og han fikk ikke nok ut av spillerne, men dette tok han og klubben konsekvensen av, og jeg tror den ordningen de kom frem til ville vært god.

Det er i situasjoner som dette jeg mener vi ser hva slags ledelse vi har i klubben. Og nok en gang mener jeg de faller igjennom. Hvorfor stilte ikke klubben seg bak Drillo, og tok hans side i forhold til de som sendt ham brev? Hvis det er slik at det er personer rundt 3:16 som har sendt "hat brev" eller gitt andre ufine meldinger til Drillo, så bør FFK avslutte samarbeidet med den organisasjonen med en gang. Vi kan ikke ha personer i og rundt klubben som sender eller på annen måte gir trenern sjikanøse meldinger. 

Når det gjelder at den jevne supporter syns han har gjort en dårlig jobb, mener jeg Drillo, som alle andre trenere, må tåle det. Han overtok jobben etter en trener som hadde hatt eventyrlig suksess, og dermed fikk han en vanskelig start. Det var vel ikke mange, hverken blandt spillere eller supportere, som ønsket et trenerskifte. Jeg tror hvem som helst ville fått et tøft møte med FFK i slike omstendigheter. 

Når resultatene, og ikke minst fin-spillet uteble, så kom selvfølgelig også kritikken. Dette er ikke rart, det er ikke spesielt for FFK eller Fredrikstad, det er helt normalt. Sånt må en trener tåle. Det han ikke må tåle er karakteristikker rundt seg som person og ren sjikane. Derfor er det veldig synn at noen få rasshø... har ødelagt både for Drillo, og for FFK.

Jeg ønsker Drillo lykke til videre.

---------------------------

"The best you can hope for, is to die in your sleep"
Kenny Rogers - The Gambler


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340