Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

startjænta

Bedriftsspiller
Ble medlem: 27 okt 05
Innlegg: 1

Lagt til: 27 okt 05, 01:02
Heisann. Jeg vil med dette ønske alle FFK fan velkommen til Kristiansand på lørdag. Og jeg håper vi kan ta like godt imot dere som dere gjorde med oss i juli. Kan nok ikke regne med like godt vær, men vi har ting som er like godt om ikke enda bedre å fylle glassene med. Blunk blunk.. og det er CB selvsagt.

MEN litt info. Om dere skal GÅ til stadion på max 15 minutter fra Rederiet, vel da skal dere gå forbanna fort. Og er Rederiet plassen dere vil gå, så have fun. Tror ikke dere vil finne alt for mange av fansen til de gule og svarte der om dere ønsker å menge dere med oss. Men noen sikkert. Hele byen er jo i ekstase forran lørdagens kamp.

Jeg har gledet meg til denne kampen veldig lenge nå. Og det er akkurat det det blir. En kamp. Jeg ønsker virkelig ikke at FFK skal rykke ned, så jeg håper at Aalesund taper for Viking og at det er til hjelp. For her må alt gjøres for at Enga ikke skal få seriegull.. Usj. 

Så, vi sees på lørdag til en kjempekamp. Dette blir bra. Og nok en gang, VELKOMMEN TIL KRISTIANSAND. Hovedstaden på sørlandet.

MVH

startjænta

---------------------------

start i mitt hjerte, evig gul og svart


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340