Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 24 okt 05, 13:30
Endret: 24 okt 05, 13:32

Ramberg blir ofte også litt alene når vi får overganger imot. For å ta de som startet igår, så løper jo ikke kvisvik veldig mye hjemover, brenne løper jo gjerne i bakrom og rekker dermed ikke raskt hjem i tillegg, og bjørkøy var også ofte innvolvert høyt oppe i banen (når han spilte på kanten) og rakk dermed ikke alltid hjem. Dermed ble ramberg litt alene defensivt og ble overspilt. Men han bremset kontringene deres mye for det, og det synes jeg han fortjener kred for.

Men også jeg er enig i at Ramberg har vært litt for dårlig i hele høst. Spesielt pasningskvaliteten skuffer meg litt. Men vi skal huske på at dette er hans første sesong på mange år, og da er det naturlig at formen skralter litt. Tror Ramberg med en god og skadefri vintersesong kan komme tilbake og gjøre en god figur på FFK`s midtbane neste år.

Over til noe annet. Jeg er litt uenig i at alt ble så mye bedre når vi tok ut Ramberg og flyttet bjørkøy sentralt. Bjørkøy spilte meget godt sentralt, men jeg synes han var like god på kanten. Dessuten så synes jeg Enerly var god igår, men at han forsvant litt ut av kampen når han ble flyttet ned på høyrekant. 

Men nå er det jo kanskje viktigere å ha de spillerne som er best i sentrallinja, og sånn jeg ser det så flyttet de han som var minst god fra sentral og ut på høyre, og på topp så kom Wiig inn og var like god, men en litt annen type, som enerly. Så litt bedre ble det kanskje, men jeg synes FFK var best hele kampen igjennom og det lille ekstra trykket kom kanskje litt av at Lillestrøm la seg bakpå og prøvde og trygge ledelsen mer i andre omgang. Synes egentlig vi gjør en nesten like god kamp som mot rosenborg, forskjellen ligger i utnyttelse av sjansene. 

PS. Hvem scoret det annulerte målet? Leste at Costanza, var det vel, mente det var Bjørkøy, men jeg var helt sikker på at det var Brenne igår. Synes da bestemt jeg så hår i den situsjonen. Men jeg har ikke sett det i reprise, så jeg er ikke 100% sikker. Noen som vet?

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f