Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 05 okt 05, 22:45

Hvem på dette nettstedet har nok kunnskap til å si at denne ansettelsen er en suksess? Hvis det ikke er en suksess er det da en fiasko? Kan det være flere oppgaver mannen har enn å skape åpenhet til supportere? Hvilke hovedoppgaver har Mikkelbost hatt i år forøvrig, har han lykkes med dette? Har han fått inn budsjettet? Har han nødvendig kontakt med klubb, styre, næringsliv? Var det han som sonderte terrenget og hentet inn spillerne vi fikk? Har han overstyrt trenerne og kjøpt inn spillere på egenhånd? Ringberg solgte han vel på egenhånd mens Drillo og Eggen satt tause og triste! For han visste noe trenerne ikke visste.

Bedrevitere, Karl Marx`er med fler vet alle disse svarene og er derfor i stand til å komme med dommen. Når noen av disse i tillegg får sjokk når det refereres til alle de useriøse karakteristikker som er blitt brukt om Mokkelbost så blir det så patetisk at det ligner ingenting. 

SKAFF DERE KUNNSKAP !!!!! Ta en prat med mannen og se om han har flere sider. For hva han har gjort , dårlig og bra har de færreste av oss greie på, det blir bare synsing og lite sammenheng.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340