Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 03 okt 05, 14:27
McPhisto, 
Jo FFK`s ledelse sier nettop det gjennom pressemeldinga og div uttalelser fra Drillo selv.  Drillo har feks sagt at dette bare er en formalisering av slik det har vært hele sesongen.  Pressemeldingen sier også noe slikt.  Eggen derimot har sagt i klartekst at han nå har kommet inn i den stillingen han skulle ha neste år.    Han sa også etter pressemeldingen at han skulle ta pausepraten og kampledelse. 

Nei jeg var ikke i garderoben, og jeg vet heller ikke om Eggen stod for hele pausepraten.  Men jeg vet at Drillo var store deler av pausen på matta og danset. 

Man kan jo tro at FFK er så lite profesjonelle at de tror at to likestilte ledere fungerer, men det tror ikke jeg.  Tvert imot mener jeg de har løst krisen på en meget god måte for alle parter.  En av dem og det er nå Eggen, tar uansett den siste beslutningen.  Skal Eggen/Drillo diskutere hva som skal sies i pausa på vei til garderoben? En av dem vil alltid ha det siste ordet.  Det er selvsagt bare min mening, men mye tyder på at jeg har rett.

Og hva som nå skjer i bakgrunn er egentlig helt uinteressant så lenge FFK presterer bedre.

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340