Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

OJM

Bedriftsspiller
Ble medlem: 26 aug 05
Innlegg: 19

Lagt til: 29 sep 05, 12:59
Opprinnelig postet av DeKjök
Ellers så er mye av hetsen mot Drillo urettferdig.  Drillo var dømt til å misslykkes.  Det man kan kritisere styret for er at de burde ha sett dette komme.  At spillerne ikke er profesjonelle nok viser seg gang på gang.  Mot Ålesund var det en skremmende dårlig innsats...
...Flere her mener at FFK presterte dårlig fordi Drillo ikke står og skriker på sidelinja.  Kan vi ikke forvente at disse spillerne skal klare å ta seg sammen og prestere alt de kan foran 10000 tilskuere ut at Drillo i tillegg skal til enhver tid fortelle dem hva de skal gjøre?  Skal de holdes i øra?


Mest sannsynlige grunn til at Start leder serien er vel kanskje at Tom Nordli truer laget med bank..

Ellers er det lett å være enig i at Drillo kanskje er den trener`n i landet som har det verste utgangspunktet mht forutinntatthet fra både media og supportere..
Problemet sånn jeg ser det er at FFK i langt større grad enn andre klubber blir lagt merke til hvis det kommer en lang pasning, nettopp fordi det er Drillo som er trener. 

Jeg håper arbeidsfordelinga de siste 4 matchene er det som skal til for å trøkke trua og litt humør i inn laget. Jeg tipper på 7 poeng.

Svaret på spm er forøvrig ja.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340