Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Carlsberg

A-lagspiller
Ble medlem: 14 mai 04
Innlegg: 366

Lagt til: 29 sep 05, 08:50
Er vel ingen overraskelse at sb1 og keiko er enige med det ledelsen gjør  Det virker som om dere ikke er i stand til å stille kritiske spørsmål til det som foregår i klubben i deres hjerte.

Personlig syns jeg Drillo burde ha trukket seg frivillig, og at KTE og Drillo alt nå gikk inn i de rollene de skal ha neste år. Egentlig burde dette ha skjedd for lenge siden, tegnene på at ikke alt har vært bra innad i laget har jo vært tydlige i hele år. Trenden viste seg egentlig alt i treningskampene i vinter, hvor vi tapte stort sett alt pga manglende innsats og glød fra spillerne. Dessverre har ingen i klubben evnet å gjøre noe med dette, og denne "sykdommen" blandt spillerne har fått lov til å spre seg og forverre seg helt frem til nå.

Hvis ansvar og skyld skal fordeles, så mener jeg at hovedansvaret må legges på spillerne. De har opptrådt som guttunger i hele år, og Drillo kan ikke spille kampene for de. Enkelte kamper som borte mot Lyn, hjemme mot Viking og hjemme mot RBK har vært bra, og viser at laget er godt nok, når alle spiller for hverandre og trår til i taklingene.

Etter spilleren kommer Drillo. Mange fantailøse bytter og lagoppstillinger. Gedigen tabbe å kvitte seg med Ringberg. Bør være så dreven at han skulle ha merket den dårlige stemningen/innsatsen i laget og tatt grep langt tidligere. Jeg har tidligere hevdet at han har autistiske trekk, og det står jeg for. Virker som om han ikke evner å behandle mennesker.

Så kommer KTE, som bare har sett på at avgrunnen nærmer seg uten å ta grep. Blir for enkelt å skylde på en 25 % stilling, når klubben blir ødelagt.

ARVE!! Gidder ikke skrive om den kødden. Les hva Risholt sa til FB.

---------------------------

"The best you can hope for, is to die in your sleep"
Kenny Rogers - The Gambler


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340