Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 27 sep 05, 14:26
Opprinnelig postet av dracula
A.Scheie du har gitt uttrykk for at du ikke liker å si, "Hva var det jeg sa" ære være deg, kledelig /politisk korrekt beskjedenhet. Likevel noen ganger er det rett og helt på sin plass på holde fast på sine meninger evt påpeke feil i ettertiden som kunne vært rettet på tidligere eller viste seg å være avgjørelser med fatale resultat.


Når man skal gjøre opp regnskap er det helt klart viktig å peke på årsaker til problemer som har oppstått.  Her vil ansettelsen av Drillo, Ringberg/Risholt saken, FFK`s mediehåndtering rundt de nevnte sakene, FB`s "gravende" buskisjournalistikk, den manglende spilleglede, alt må dras frem og belyses fra alle mulige vinkler.  Men så skal FFK fortsette å eksistere i en eller annen divisjon.  Da er det viktig at dette håndteres riktig slik at minst mulig personsplid oppstår.  Tenk om FFK går videre etter dette med sentrale personer som motarbeider hverandre?  Derfor er ”hva var det jeg sa” veldig viktig å unngå.  Bli enige om hva som var feil og gå videre derfra.  Det å provosere kan ofte være farlig fordi man kommer helt skjevt ut.

Jeg kjenner ingen i FFK overhodet og har aldri hatt noen rolle der.   Jeg har derfor heller ingen skjult deep throat kilder

---------------------------

Dom flesta killar går ju på dom snyggasta tjejerna va? Slobban och jag går direkt på andrasorteringa. Skadad gods!.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340