Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bjervell

A-lagspiller
Ble medlem: 27 mar 03
Innlegg: 715

Lagt til: 27 sep 05, 01:04
Endret: 27 sep 05, 01:05
Opprinnelig postet av Olavesen
(...) Mer... Den av midtstopperne som er best egnet (Helland, Bora??) bør sporenstreks flyttes opp på defensiv midtbaneplass. Der tremger vi en sjef som kan si ifra, og som hindrer at midtbanen vår blir overkjørt gang på gang. Dette er et stort problem, og løser vi det ikke fort kommer Glimt til å (som de sier så fint i "Snatch"): Grease us up and aim for penetration!!

Mer... Få inn en positiv stemning i laget... Hvordan har jeg ikke peiling på... Er nesten ikke sikker på om det er mulig. Gutta som skal reise oppover til Bodø kommer ikke akkurat til å føle seg som storfavoritter. Tror ikke det hjelper å gå på banen livredde for å tape.
Her tror jeg du rører ved kjernen av hele problemet vårt. Spillerne tør ikke prestere. Spillegleden og troen på eget system og ferdigheter er borte. Og har vært vekk siden Rosenborgkampen, utrolig nok... Nå må Drillo og Eggen i fellesskap vise at de er ansvaret sitt bevisst, og får gutta til å prestere!! Såvidt jeg kan huske var det en av tingene landslagsgutta var mest positiv med ang. Drillo. At han fikk dem til å tro på det de drev med. Så stor tro at laget ble bedre enn sine enkelte bestanddeler. Dessverre synes jeg det ser ut som om presse o.l. har klart å så frø av misnøye med Drillos måte å spille fotball på i spillegruppa, noe som ikke akkurat har hjulpet oss.
Opprinnelig postet av Olavesen
Jeg blir vel tatt livet av for det siste forslaget mitt her: I bodø bør vi muligens starte kampen i 4-5-1  (aaau!! Ikke slå!)  Beklager, vet det bare er tall og greier, men 4-4-2 funker ikke akkurat fryktelig bra det heller. 4-5-1 med Wiig på topp. Så får vi heller legge om og sette innpå Brian etterhvert hvis kampbildet taler for det.
Jeg har også lurt på om det er på tide med litt 4-5-1 i den kampen. Det høres ut som om midtbanen vår blir overkjørt om dagen. Det blir ikke bedre når Brenne er ute. Jeg tror vi trenger å tette igjen - nekte motstanderen å vinne midtbanen. Og det blir ikke lett mot en BG-midtbane med Runar Berg...

Men hvilke fem skal vi ha? Regner med at Garro er utelukka siden vi bare kan ha to ikke-EU-spillere. Hvem har vi igjen da? Kvisvik, Ramberg, Mackie, Enerly, Røn. Hmm. Ser ikke helt for meg Kvisvik som indreløper. Svaret er kanskje, som noen har vært inne på å flytte opp en midtstopper. Gjerne som et defensivt anker. Eller kanskje ofre Mackie for å få med Garro. Eller kanskje ikke...

Tror mitt forslag vil være:
Mackie - Røn - Bora - Ramberg - Enerly.

Så får Kvisvik komme inn hvis nødvendig.

---------------------------


Bjørn Jervell Hansen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f