Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Olavesen

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 des 03
Innlegg: 1389

Lagt til: 27 sep 05, 00:39
Sørlie bør ikke stå i mål... Hvis jeg skal få vinkla det på en positiv og konstruktiv måte, får jeg si: En av de andre keeperne våre bør stå, ettersom de er bedre enn Steinar :)  Ikke det at keepervalget er det som kommer til å sikre fornyet kontrakt, det er nok ikke så viktig.

Har forøvrig også litt problemer med å forstå hvordan you`ll never walk alone rungende på stadionanlegget skal hjelpe guttæne... med mindre den går hele kampen og overdøver trash-talk og den negative rammen ffk-"supportere" setter på hjemmekampene våre. Skammer meg faktisk mer over publikum enn laget om dagen  (og det sier vel ikke rent lite)

Flere konstruktive ideere da.... Mackie bør starte, det er vel nevnt og... Dette ser jeg på osm en Selvfølge, og at det ikke skjer gang på gang er ufattelig!!

Mer... Den av midtstopperne som er best egnet (Helland, Bora??) bør sporenstreks flyttes opp på defensiv midtbaneplass. Der tremger vi en sjef som kan si ifra, og som hindrer at midtbanen vår blir overkjørt gang på gang. Dette er et stort problem, og løser vi det ikke fort kommer Glimt til å (som de sier så fint i "Snatch"): Grease us up and aim for penetration!!

Mer... Få inn en positiv stemning i laget... Hvordan har jeg ikke peiling på... Er nesten ikke sikker på om det er mulig. Gutta som skal reise oppover til Bodø kommer ikke akkurat til å føle seg som storfavoritter. Tror ikke det hjelper å gå på banen livredde for å tape.

Jeg blir vel tatt livet av for det siste forslaget mitt her: I bodø bør vi muligens starte kampen i 4-5-1  (aaau!! Ikke slå!)  Beklager, vet det bare er tall og greier, men 4-4-2 funker ikke akkurat fryktelig bra det heller. 4-5-1 med Wiig på topp. Så får vi heller legge om og sette innpå Brian etterhvert hvis kampbildet taler for det.

Men mest konstruktivt av alle forslagene: Ta 6 poeng på de neste 2 kampene!! :)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f