Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

frekkrik

A-lagspiller
Ble medlem: 01 nov 04
Innlegg: 562

Lagt til: 26 sep 05, 14:32
Opprinnelig postet av b-tribunesliter
Vet du hva? Ja, jeg kommer til å kjøpe sesongkort uavhengig av hvilken divisjon det blir spill i. 

Jeg registrerer din kunnskapsløshet, en U21-landslagssspiller har mye å gjøre i FFK.  For han, som for Tarik, den nye finnen, McDonald, Toth, Wiig, så handler det om å få trygghet ved klart å vite sin rolle i laget. Når grunnformasjonene ikke sitter, nøkkelspillere svikter gang på gang så preges debutantenes prestasjoner av dette, dette gjelder også for de sentrale som vanligvis har vinneristinktet og kvaliteten i orden. Kvisvik holder såvidt en omgang, derfor bør Hoås få den andre hvis han ikke bør få en hel.

Regner med at du er den som skriker høyest  og klager på Mokkelbost og en eller annen trener når Hoås engang etter å ha blitt solgt vender tilbake til Stadion med en ny eliteserieklubb  og avgjør kampen til motstanders fordel. Har du sparka sjøl eller, alt tyder på at du ser de store sammenhengene i hvordan et lag fungerer.



Du snakker om Kvisvik å Hoås hver sin omgang...? Vel, du som har så peiling vet vel at Hoås å Kvisvik ikke spiller på samme plass eller?!?! Da må det vel være bedre å si Kvisvik/ Mackie? Eller synes du Hoås herja utpå kanten kanskje?!?!
Det var bare nok ett av de idiotiske forsøkene fra Drillo med å bruke spillere der de IKKE hører hjemme.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340