Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 26 sep 05, 02:20
Opprinnelig postet av moxi
Ærlig talt.
Vi har ikke noen keepere med tippeligastandard. 
Hva skjedde de 2 kampene Myhre stod. Det var de siste kampene vi vant !!! Muligens de siste vi fikk poeng i !
Ellers er det ingen som blør i Fr.stad drakta. Og det tror jeg ikke de hadde gjordt med en annen trener enn Drillo heller !


Her er jeg enig. Mye av tryggheten i laget forsvant da Myhre forsvant. Med Myhre i mål var det akkurat som om både spillere og vi supportere følte oss uovervinnelige.
Derfor mener jeg også de ansvarlige i FFK gjorde en stor feil når man ikke satset på en klassekeeper som Magnus Bahne, som man hadde muligheten til å leie ut sesongen, med opsjon på kjøp.
Jeg så ham på et par treninger og synes han imponerte enormt og viste at han ikke var langt etter Myhre i kapasitet.
Hadde det ikke vært bedre å satset på Magnus Bahne, enn på midtstopper Lindstrøm, som holder omtrent samme klasse som de tre midtstopperne vi allerede har?
Jeg var blandt dem som mente at salget av Ringberg var greit på det tidspunktet det skjedde. Mye av grunnen til at jeg synes det var greit var at vi skulle få inn en ny klassespiss, som skulle gjøre laget enda bedre. 
Forhåndsomtalen av vår nye spiss Mihaly Toth virket også lovende, hvor det ble sagt at dette var en betydelig signering i klubbens historie. Man så for seg en notorisk målmaskin som sammen med West skulle skyte FFK inn i kampen om medaljer.
Slik det ser ut idag, så kan det ikke være noen tvil om at "forsterkningen" Toth, som nå må betegnes som i beste fall et 5. valg til en spissplass, er et gedigent bomkjøp.
Dette feilkjøpet og vårt keeperproblem er nok blandt de største årsakene til vår begredelige høstsesong, tror jeg.
Men det nytter ikke å gråte over spillt melk. Nå må alle i FFK, spillere, trenere, ledelsen og vi supportere brette opp armene å krige oss tilbake til en ny tippeligakontrakt i 2006.
Det er fullt mulig. Tro kan flytte fjell!!

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f