Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbussaristokrat 1

Landslagsspiller

Ble medlem: 15 feb 04
Innlegg: 2571

Lagt til: 26 sep 05, 01:50
Opprinnelig postet av moxi
Enig med Varheim.
Syndebukker tar vi senere. Som supporter er jeg sikker på av slår både Glimt borte og Molde hjemme. Ikke umulig med seier mot Lillestrøm heller, så kan vi gå i fakkeltog i år igjen og få trua tilbake på et bedre år neste år. 
Vi er et tippeligalag , med et tippeligapublikum !!


Slik skal det lyde.
Nå er vi i angrepsposisjon. Uansett hvordan det går mellom Bodø/Glimt og Molde ikveld, så avgjør vi selv med å vinne de to neste kampene mot nettopp Bodø/Glimt og Molde. Og det kommer vi til å gjøre.
Å spille borte mot Bodø/Glimt passer oss nok mye bedre enn slik det ble mot Ålesund. 
Ålesund satset på et godt forsvar og å utnytte våre feil, og det klarte de fire ganger i løpet av kampen. Store deler av kampen lå de med 7-8 spillere i forsvar. Nettopp slik bør vi også spille mot Bodø/Glimt, da vinner vi den kampen.
Vi vinner også hjemme mot Molde, for da har vi antagelig fått tilbake litt selvtillit i laget, samtidig som Molde kanskje allerede da har sikret ny kontrakt, med seier borte ikveld og med seier i neste hjemmekamp.
Vinner vi disse to kampene kan vi like godt slå Lillestrøm også, som på det tidspunktet kanskje er ute av medaljekampen og har antagelig kun Cupfinalen å tenke på. Da tar vi en ny fornøyelig supportertur til Kristiansand bare for å konstatere at Start feier over oss med 5-2 og blir seriemestere og vi ender på en solid 10. plass.
Det snur seg fort i fotball.

---------------------------

FFK på toppen i 2006


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340