Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 19 sep 05, 21:25
I skrivende stund ville jeg valgt dette laget (går ut i fra at det blir 4-4-2):

Sørlie

Czwartek - Zivkovic - Piiroja - Bertelsen

Bjørkøy - Helland - Brenne - Kvisvik

West - Wiig/Hoås


Begrunnelse:

Lund Hansen spiller tydelig med lav selvtillit og kan med fordel plasseres på benken eller tribunen resten av sesongen. Han er uansett ingen fremtidig FFK-spiller og har ikke prestert all verden de siste kampene. I forsvaret synes gir midtstopperparet seg selv i og med Lindström sin karantene. Venstreback gir også seg selv. Mer åpent på høyreback, men jeg ville faktisk valgt Czwartek. Mye fordi Aalesund har raske kantspillere, og dessuten har Blixt en nedadgående formkurve, og Czwartek har vært OK de gangene han har fått spille.

Dermed skyver jeg vår nye potet (tatt over rollen til Peters), Bjørkøy, opp på høyre midtbane. Han er, i motsetning til Enerly, et arbeidsjern og det beste alternativet i denne posisjonen til å ta over nå som Enerly til de grader er ute av form. Han trenger en kamp på benken. Så enkelt er det. På sentral midtbane er Brenne selvskreven. Det går lenger og lenger mellom hver gang jeg lar meg imponere over Ramberg. Det blir for smått, for lavt tempo, for puslete og for mange balltap. Da velger jeg heller rutinen og tryggheten til Helland. Han gjør sjeldent noe spektakulært, men er påliteligheten selv, og jeg tror vi kan trenge roen hans på banen nå. På venstre midtbane bør Kvisvik spille om han er 100%. Alle vet hva han kan gjøre når han har dagen - og på hjemmebane kan han plutselig slå til.

På topp er West selvskreven om han er skadefri, og ifølge ham selv så er det fullt mulig at han rekker denne kampen. Drillo håpet også på det, og jeg føyer meg på! Ved siden av ham bør det bli enten Wiig eller Hoås (hvis frisk). Wiig har skuffet meg de to siste kampene når han har fått sjansen som spiss, men så har også laget som helhet vært elendig de kampene og arbeidsforholdene hans ikke gunstige. Litt usikker på hvem jeg vil velge av ham og Hoås, dersom sistnevnte er "fit for fight". Tarik og McDonald er jokere som kan komme inn, men tror ikke det blir riktig å starte med noen av dem. Tóth har jeg ikke troen på.


---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340