Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jorhan

Juniorspiller
Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 159

Lagt til: 14 sep 05, 22:59
Opprinnelig postet av Rhythmatist

Vi har jo vært heldige fra et nasjonalt ståsted som har hatt Rosenborg med i Champions League i så mange år. I UEFA-cupen har det også vært noen spennende kamper med norske lag opp gjennom åra. Husker særdeles godt da Viking slo ut Chelsea for noen år siden. 

Men jeg lurer litt på hva folk synes om norske lags suksess og fall i Europa. Er det kun FFK som gjelder innen fotball, eller er det litt ålreit å følge andre norske lag mot de store kjempene der ute. 

For min egen del synes jeg det alltid har vært litt ålreit med RBK der ute, og det var jo artig da de slo Milan eller Dortmund. Men samtidig storkoste jeg meg da PSG slo dem 7-2. Og når det gjelder kampen i går synes jeg det var utrolig fett at Per Ciljan Skjelbred scoret, den gutten er en kommende mastodont på landslaget, men samtidig ønsker jeg Trond Sollied all mulig suksess i Europa, da han per i dag er det eneste reelle trener-talentet vi har på internasjonalt nivå.


Det som er mine tanker etter kampen igår er at det må satses mer på yngre lovende spillere. Se på Per Ciljen igår fikk tillit på et høyt nivå og innfridde! Inn med McDonald og Tarik på FFK!!!!!

---------------------------

jorhan


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340