Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rhythmatist

A-lagspiller

Ble medlem: 16 feb 04
Innlegg: 413

Lagt til: 14 sep 05, 22:49
En annen supporterskole... Det er flere her som nevner England i denne sammenhengen. DER har du supportere som støtter, der! Hvem har ikke vokst opp med tippekamper hvor suset av publikums sang ligger konstant bak Arne Scheies kommentarer? 

Gå noen måneder tilbake i tid, Istanbul. Milan - Liverpool, pause, 3-0. I hele pausen sang Liverpool-SUPPORTERNE "You`ll never walk alone". De hadde blitt rævkjørt av Milan, og alle trodde kampen var avgjort. Helt sikkert mange av `Pool-supporterne og. Men de sang! Om og om og om igjen! Jeg er United-fan inn til benmargen, men den dagen hadde jeg enorm respekt for et annet engelsk lag i rødt, og i særdeleshet deres horder på tribunene. 

Så "Stanken av fotball" på søndag. En gammel TV2-dokumentar om en kar som sa opp jobb og leilighet og flyttet til England for å følge Crystal Palace i ett år. Han fikk seg jobb som bussjåfør med avtale om fri hver gang Palace spilte, og sa opp jobben da skiftplanen hans ble endret slik at han ville gå glipp av noen kamper. Heldigvis ordnet det seg med jobben hans, og han endte opp med å bli boende utover det året han hadde tenkt. 

---------------------------

Bams-fia, Jack og sang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340