Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

palespen

Juniorspiller

Ble medlem: 08 nov 04
Innlegg: 202

Lagt til: 14 sep 05, 14:00
Opprinnelig postet av Finn
Det er i motgang du virkelig viser hvem du er. De som reiser seg å går før kampen er over, er muligens interessert i fotball, men fredrikstad supportere er de ikke. Og til deg "frekkrik": hvorfor sier du "vi" når du snakker om plankehaugen? Du står tydeligvis ikke å synger. De fleste av de som stod på feltet gjorde en kjempe bra jobb i går. Jammen rart at klanen hørtes bedre...De var jo bare fire ganger så mange! 
Jeg skammer meg over de som sitter på hvoved og går før kampen er over. Jeg skammer meg enda mer over dere som sitter på lange stå. Der har det vel aldri vært tegn på liv?? Hoved er i alle fall med på noen rop i lyse stunder. 
Ta dere sammen og støtt laget!



Herregud FINN.....du skammer deg over oss som sitter på lange stå?Hvem faen er du til å skamme deg?Fordi du er en så mye bedre supporter en vi som sitter noen meter bortenfor deg?Blir så provosert av å høre det tullet du kommer med her...Man må faktisk ikke stå i hævven for å være FFK supporter!!!Jeg er på hver kamp,går aldri før kampen er slutt,og var faktisk en av de som var med å starte plankehaugen,vi var en gjeng fra gressvik ungdomskole som startet opp når vi var i 2.div....men nå skal du skamme deg over meg fordi jeg ikke lenger står med plankehaugen??LATTERLIG

---------------------------

PÅL


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340