Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune Haugen

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 03
Innlegg: 6643

Lagt til: 14 sep 05, 01:10
Opprinnelig postet av jorhan
Opprinnelig postet av A.Scheie
Opprinnelig postet av jorhan
Synes det er noe pisspreik når det reageres mot at folk reiser seg å går! Hver enkelt må kunne si ifra på sin måte.


Jeg synes det er noe forbanna piss når det står flere dusin med folk i veien slik at jeg fra mitt faste sete som jeg også betaler i dyre dommer for ikke ser banen en gang. Og jeg skal love deg at jeg sier ifra på min måte når folk står i veien for min utsikt, bare for å spare inn noen usle minutter på veien hjem!

Det er mange måter å protestere på. Går an å bidra fremfor å bryte ned. Selv har jeg som prinsipp å aldri gå før kampen er slutt, uansett hvilken kamp det er (hvis ikek det er noen bestemt jeg må rekke da).


Jeg har faktigst aldri reist meg og gått før en kamp er ferdig så er det sagt. Poenget mitt er at jeg mener det bør reageres og igjen hvordan klarer vi supportere å påvirke det som skjer i FFK for tiden. Mest sannsynlig så klarer vi ikke det. Det har jo vist seg. FFK blir støttet i tykt og tynt men det hjelper jo ikke. Det virker jo som om spillerne er imune før støtte. Poenget er som sagt, hva gjør vi??????


Men du oppfordrer faktisk andre til å holde seg hjemme i et tidligere innlegg, nærmest for å vise avsky for laget. Tapte inntekter gavner ihvertfall ikke FFK.

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340