Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 13 sep 05, 20:50
Endret: 13 sep 05, 21:04
Opprinnelig postet av FFK1903
Noen som tar opp denne kampen? Sitter på Jæren og er sultafora på FFK-kamper, så ville vært fint om noen tok opp kampen, så jeg kunne kjøpt en kopi etterpå. Hørte at Brian West skulle være gjest også.


Overse meldingen over, og hvis noen allerede har en kopi klar så kan jeg sende penger slik at de kan døtte hele videotapen opp et hvis sted på de som er ansvarlig for nok et pinlig tap. Er på grensen til å være flau av å være supporter nå, og det er ganske ille. Hvordan Drillo, hvordan er det mulig å slippe inn 8 mål på to kamper uten å score med deg som trener? Og spillerne? Jeg hadde hatt mer innsats om jeg spilte på dugnad for svingende!

Har kun sett resultatet, men det skal mye til før jeg skal være fornøyd med et så stort tap, igjen!

Etter hvert ydmykende tap med dårlig spill og dårlig innsats, står den ene spilleren etter den andre frem og sier at dette var dårlig og at det skal bli bedre til neste kamp. Som regel kommer de samme lovningene dagen før kamp. "I morra skal vi gi publikum en god kamp", "I morra skal vi vise de at forrige tap kun var en blaff", "100 prosent innsats i morra, det skal jeg love dere at vi gir". Så gjør noe med det da, i steden for å love ting dere ikke holder. Og Drillo har sagt hele sesongen at "det skal vi rette på til neste kamp", ærlig talt Drillo, jeg syns bare ting blir verre og verre jeg, hva er det egentlig du forbedrer? Gi de dvaske og giddasløse spillerne dine en straffetrening eller fem hvis de ikke gidder å bli svett i trøya.

Jeg er så drittlei å bli skuffa så til de grader hver eneste gang nå, på tiden å få en liten opptur?

PS: Skulle sikkert ha ventet til i morgen eller neste uke før jeg begynte å skrive noe som helst, for nå føler jeg bunnen av tålmodighet er nådd. Jeg pleide å glede meg til serierunden, nå gruer jeg meg, for jeg vet at hver serierunde er en runde nærmere bunnen av Tippeligaen. Nok er nok!

---------------------------

Billett tur-retur Sola: 862 kroner
Kampbillett 120 kroner
Å være én av 10287 3. august 2005: Ubetalelig


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f