Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bengevik

Bedriftsspiller
Ble medlem: 05 sep 05
Innlegg: 1

Lagt til: 05 sep 05, 14:34
Som ung, lovende og rutinert Blåhval, må jeg si at jeg kjenner meg igjen i diskusjonen.
Medgangssupportere finnes i alle klubber, Blåhvalane inkludert. 

Men allikevel ble jeg skuffet over Plankehaugen, da jeg sto bak Plankehaugen på Brann Stadion forrige mandag. Under hele kampen ga de nesten ikke fra seg et kvekk. Jeg veit at det er tøft å være i såpass undertall som dere var på Brann Stadion, men det må være lov å prøve. Det Tor Thodesen (SF-treneren) har gitt uttrykk for er at det er i nettopp slike bortekamper at supportere er som viktigst. Uansett om man er få hjelper det når spillerne hører at "sine egne" har tatt veien. Den effekten kan være større enn mange tror!

Litt skuffende var det også at "halve" Plankehaugen dro før dommeren blåste. Ja, det var ingen spenning igjen, men supporterne skal aldri gå før kampen er ferdig. Det gir også en negativ signaleffekt. Supportere må stå sammen till the bitter end. Jeg har fulgt SF på godt over 30 forskjellige baner de siste 5 åra, jeg har aldri gått før kampen var ferdig, uansett om vi taper hjemme mot Hødd står Blåhvalane igjen.

I tillegg er jeg skuffa over Plankehaugen i helgas supportercup. Med så mange medlemmer som dere er, burde dere hatt et bedre lag. Dere ble jo overkjørt :-)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f