Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 30 aug 05, 13:55
tror vi neppe rykker ned, vi kan godt tape de kampene du nevner, men noen lag under oss vil også tape kraftig. 5poeng høres kanskje ikke mye ut, men det er en viss avstand ned. tror vi tar 6poeng mot sunnmøringene, dessverre tror jeg aggressiviteten til vif og lsk gjør at vi taper de 2kampene.



borte taper vi nesten helt sikkert for start, mot nordlendingene bør det være mulig å hente poeng. si U i de 2kampene.



da plukker vi totalt 8poeng på de siste 7rundene, noe som vil gi oss 31poeng og ny TL-kontrakt. tror de tre nederste lagene havner under 30poeng, dette grunnet det enorme skillet vi har fått i TL i år. det er mange GODE lag og MANGE mindre gode lag, ytterst få som opererer i midten der. det er enten medaljestrid eller bunnstrid. 



men allerede mot enga KAN vi klare poeng, vif spiller destruktivt på bortebane, så hvis vi får flyt i spillet, lar ballen gå hurtig i kombinasjon med at vi har det gøy, er det fullt mulig. synd egentlig at vi får denne pausen, den kom beleilig på vif, men absolutt ikke for oss. da med tanke på skadesituasjonen i enga, samt at våre gutter må vente enda en uke på å revansjere brann kampen.

---------------------------

savner "svensk magi" allerede


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f