Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 18 aug 05, 02:55
Innlegget var ikke først og fremst til deg holters, men hvis du følte deg truffet så er det helt ok. poenget er hvertfall at det er sinnsykt mange tidligere united-"supportere" som ikke er så interessert i united og engelsk fotball lenger. enkelte kan sikkert komme med en masse unnskyldninger og til og med gode, individuelle grunner. men generelt sett er det helt klart at årsaken til denne utviklingen er at united ikke er så gode lenger. om man ikke vil innrømme det så er det greit for meg, men innerst inne så er dette årsaken.

de fleste unitedsupportere har blitt nettopp unitedsupportere som følge av at "alle andre" var det og fordi de var så gode den gang. de begynner å holde med united pga disse simple årsakene. dermed er det ikke følelser som har stått i sentrum når unitedsupportere har valgt seg lag. de har bare slengt seg på en "hype". det er veldig givende for mange mennesker å kunne "ta del i" noe så suksessfullt som united-laget var tidligere.

du sier det egentlig fint selv holters; "jeg følger ikke så mye med på united lenger fordi ffk har begynt å gjøre det bra". dette bare oppsummerer det jeg har skrevet ovenfor.

når det gjelder real madrid skjønner jeg ikke hva som er problemet. jeg begynte å sympatisere med dem fordi de spilte fotball etter mitt hjerte, ikke fordi det var en "hype". men så tilbake til hovedpoenget mitt: jeg slutter hvertfall ikke å holde med dem selv om det nå har kommet opp bedre lag i spania (les: barca). jeg følger ikke noe mindre med på dem nå enn tidligere selv om de ikke er best.

---------------------------

For Fredrikstad, for Fredrikstad, står vi én for alle og alle for én!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340