Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

hedvalen

A-lagspiller

Ble medlem: 10 mai 05
Innlegg: 612

Lagt til: 16 aug 05, 19:36

må si at det hetter "the kop" ikke the cop hehe bare en liten rettelse fra en liverpool supporter hehe nå syns jeg ikke vi skal bynne å sammenligne oss med liverpool supporterne, eller tru at vi kan like bra som dem for "the kop" r en supporter gruppe (hær) som ingen kan matche på sitt beste.men vi kan ta det beste fra dem å lære av dem nemmlig å stå bak laget vårt hele tiden uansett hvor langt vi er nede må si at jeg ikke er så skuffa over fredrikstad supporterne i år, hvis jeg kan trekke frem noen punkter

- vi har gått gjennom en stor forvandling de siste 3-4 årene jeg har vært med selv de siste 6 årene så jeg vet hva jeg snakker om

 den fovandlingen innebærer at vi har bytta et helt lag 2-3 ganger iløpet av kort tid, å da mister vi litt følesene for spillerne å da er det seff lettere å kritisere dem også også har vi jo fordobblet tilskuer massen med 10 da, veldig mange som nettopp har funnet FFK eller har funnet tilbake til FFK å det er det mange som takkler på forskjellige måter det må vi skjønne.

 i de 3-4 årene som har gått nå med en helt kolosal opptur, har vi fulgt laget FFK ,ikke spillerne fordi spillerne har kommet å gått rett som det er å at det da er vanskeligere å ta spillere så nærme hjertet at vi tillater dem å ikke blø for drakta kamp etter kamp blir da ekstra vanskelig

 et eksempel se på ringberg han hadde etter min mening 1,5 meget dårlig sessong i ffk langt under det vi forventa ivertfall når vi så hvor mange mål han kunen ha skårt veid opp med sjangsene sine. han ble vel litt kritisert for det men ingen som klaga så høylytt som nå med hoås og sånn fordi han har vært langt lengre i ffk drakta å han tok vi inn i våre hjerter. de som kritiserte var også de som ikke hadde følt laget i 2 og 1 div 

å vi må huske på at det ikke er bare laget ffk som har rykket opp 2 divisjoner men også supporterne  vi har ganget tilskuer strømmen med 10 de siste årene og plankehaugen er gått fra en guttegjeng fra gressvik til over 2000 stykk.
men jeg syns vi har takklet overgangen godt.
ifjord så var vi litt ruskete og slurvete eller vi kan vel heller si urutinerte med synginga. 
var ikke få ganger det rulla mye grunn2 og 3 sanger på plankehaugen feltet, det skjer ikke i år.
vi har blitt mye bedre sang messig vi synger samlet og bedre og jeg syns samspillet med hovedtribunen har forbedret seg enda noen hakk da vi har fått mere varierte rop som vi synger over, 4 stykk har vi vel nå som vi synger over? å det er jo meget bra, ingen lag som kan måle seg med oss der når det gjelder å få med hele stadion trur jeg.
mye av grunnen til dette er at vi har fått 2 glimrende ledertyper til å være forsangere. 

å stå stille betyr ikke motgang.  når vi tenker på hva vi var  og motsetningen, hva vi ble kan vi fryde oss lenge.
men hvis vi tenker på hva vi er å hva vi kan bli så er det vel ikke så farlig å stå stille litt? jeg trur vi vil  se en ny bølge entusiasme rulle utover fredrikstad når  den nye stadion kommer å  entusiasmen vil  nå nye høyder.

det vi må jobbe med nå er ikke å bli bedre, men å stabilisere oss, vi må jobbe med å gjøre medgangssupportere til motgangs supportere altå faste travere på stadion uansett hva som skjer. 

å jeg håper og trur at etter at spillerrengjøringen som har begynt i klubben blir ferdig vil det være den siste gangen vi ser at 5-10 spillere kommer og like mange går på en sessong, så vi kan ta flere spillere inn til hjertene våres med trygghet om  at de for lov til å vise deres lojalitet gjennom å være her å gjøre alt for klubben.


da hadde jeg skrevet mye gitt:P hehe må si at jeg klarte å slette innlegget, sslev om jeg heldigvis reddet noe på et mystisk hvis. så det kan nok virke litt surrete skrevet men det er bare fordi jeg skriver om noe jeg brenner for:), men håper jeg fikk frem noen rimelige syns punkter:)

---------------------------

fredrikstad, stjernen og liverpool for altid:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f