Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

marle

Moderator

Ble medlem: 09 apr 03
Innlegg: 591

Lagt til: 16 aug 05, 13:32
Endret: 16 aug 05, 13:34
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av frekkrik
Vet ikke om det bare er meg, men jeg får meg lissom ikke helt til å stå å klappe å juble for noe som slettes ikke er noe å juble for?! Gir det virkelig riktige signaler? At vi er fornøyd samme hvordan de gjør det? Kanskje bare jeg som er helt på bærtur, men jeg vil gjerne at laget presterer.. Dersom de hele tiden tror at vi synes det er greit når de driter seg ut så kanke det være så ille bra det heller....



Så du mener at det var mer å klappe for i 2. div? Du spør, og jeg svarer. Ja, du er helt på bærtur. 

Jeg ser ikke sammenhengen mellom å heie frem et 2. div lag, mens man bare kritiserer alt ved et TL lag. Jeg trodde at det publikumet som bare bryr seg om å se sitt lag vinne uansett nivå og motstand, var de som fulgte damelandslaget i håndball. Synes det er fantastisk å si at et lag som lå i 2. div i 2002 "driter seg ut" når de ligger på midten av TL tre år etter.


Det var veldig veldig mye sutring på tribunen når vi lå i 1 div også. Spesielt på hovedtribunen. Så publikum har ikke blitt så sykt mye mer værre. Det var selvfølgelig bra at vi var så mange mennesker iforhold til alle andre klubber som var i samme divisjon, men det var fortsatt mye drittslenging på tribunen for det. Czwartek var f.eks veldig utsatt da husker jeg.

Vi kan heller ikke bare unnskylde dårlig spill med at guttane klarte å gå opp fra 2.div til eliteserien på 2 år heller. Ingen, ikke engang du, ønsker at vi skal rykke ned igjen for noen som helst pris. Og når man ser at det til tider er helt forferdelig spill og nesten ingen som `blør for drakta` på banen har man selvfølgelig ikke lyst til å klappe for det.. 

Jeg trur faktisk at litt amper stemning blandt publikum gir spillerne en liten spark bak om at de rett og slett spiller for dårlig og må skjerpe seg. Du ser f.eks ikke treneren rose spillere som gjør det dårlig på sidelinjen heller? Han (ikke Drillo da men..) kjefter spillerne sine til å forbedre seg. Det samme er med keepere som roper og kjefter på lagkameratene når de ikke spiller bra heller. Det er kun i motgang at dette skjer. Det er en naturlig måte å reagere negativt mot negative ting og jeg er derfor enig med frekkrik som mener at de kanskje er feil signaler å gi ros for dårlig spill.

---------------------------

Sjefskodærn


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f