Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 16 aug 05, 13:08

Carlsberg: Har du tenkt på det at Tòth kanskje hadde en liten disput med sin gamle arbeidsgiver, og kanskje mistet litt av gløden og interessen. Kanskje han til og med vurderte og legge opp. Dette er gode grunner for at han ikke har holdt seg i god form siden mai mnd. Men om Tòth klarer å finne tilbake til gamle formen kan det fortsatt skje at han blir en betydelig forsterkning for FFK. Det vil tiden vise.

Emanuel Petit var en spiller som egentlig hadde lagt opp, og ikke ville spille fotball mer før Wenger overtalte han til å bli med til Arsenal. Petit brukte også en god periode på å spille seg i form, men etter å ha fått igjen spillegleden og gamleformen slo han ut i full blomst og dominerte premier league i flere sesonger.

Dette kan også skje med Tòth. Men vi må bare la han få bruke den tiden han trenger til å finne tilbake til gamleformen. Mulig han aldri gjør det, og vi sender han hjem igjen som en flopp, men da har vi ihvertfall prøvd. Ikke koster han spesielt mye heller. Så den helt store risikoen er det ikke.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340