Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 16 aug 05, 12:52
Sier ikke at ikke hoås trenger brian, men han er det da heller ingen som vil ta ut. Poenget er at om vi spiller med to gjennombruddsspisser så vil forsvaret til motstanderen få en veldig enkel oppgave, og kan bare falle av hver gang det kommer et fremspill. Uten et møtende spiss har vi ingen som truer mellomrommet. Til det løper midtbanen vår altfor dårlig. Brenne er unntaket, men det blir for tynt med bare han. Truer vi ikke mellomrommet, trenger ikke motstanderen og forsvare det heller og kan dermed falle dypere med bakre ledd i forhold til midtbaneleddet. Dermed mister brians spillemåte noe av sin hensikt. Det blir ikke noe rom å løpe i. Det med at brian kommer til kanten og får lagt inn er jo fordi den møtende spissen binder opp forsvarsspillere og tvinger de til å stå høyt.

Hoås vinner ikke alt i lufta offensivt. Dette kan han forbedre. Men ofte slipper han ballen over seg istedenfor å stusse den, og siden brian ikke kommer bak ser det svakt ut. Det går ikke på at Hoås er dårlig. Det går på at samspillet med brian er dårlig. Og det er de skyld i begge to. Dessuten er det å være et oppspillspunkt så mye mer enn å være god i lufta. Man skal være god til å ta ned ballen, holde på ballen og flikke den videre til medspillere i fart fremover. Det er alle kvaliteter hoås har. Hoås slår en og annen horribel pasning, men han slår jammen en og annen genial en også. Og når det er greit at en spiller som simen brenne spiller med høy risiko rett utenfor eget straffefelt, må det da være greit at en spiss gjør det lenger fremme på banen. (Snakker da ikke om den grusomme tversoverpasningen han hadde mot ham-kam. De må han slutte med).

Markus var mye bedre enn Hoås når det gjaldt fandenivoldshet og laginnsats, men han var også mye dårligere enn Hoås til å ta ned ballen, holde på den med mann i ryggen og til å dra av spillere og dermed komme seg fri fra motspillere. De har begge kvaliteter den andre ikke har, men det virker som fredrikstadpublikumet brått har glemt det de var oppgitt over med marcus, og kun ser det markus hadde som ikke hoås har.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340