Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 aug 05, 18:18
Opprinnelig postet av bateman
Opprinnelig postet av 134912

Jeg lurer på åssen man kan kalle en spiller et bomkjøp FØR noen i det hele tatt har sett han spille. Jeg gleder meg til den dagen Mihaly starter på topp sammen med West...

Jeg tror at høyden er avgjørende for Drillo når han skal velge spisser. Hadde Mihaly vært 30 cm høyere, så hade han startet hver kamp. 

Men Drillo vil bruke Hoås fordi han er oppspillspunkt...



at toth kun får noen skarve minutter hver kamp gir alene grunnlag til å tro det.det handler ikke om hva han har eller ikke har vist i kamp.utifra treningene blir han vurdert som et dårligere alternativ enn hoås og west.og det hele blir forunderlig når han er blitt hauset opp av både eggen og mokkelbost,samt at drillo hevdet toth trengte matctrening for å bli klar.hvor mye matchtrening har han da blitt gitt sålangt....?det å komme inn når kampene er iferd med å dø hen,gir lite eller ingen matchtrening.gutten må i det minste få 1omgang eller halvtime.det beste er å gi ham sjansen fra start.det er en vinn-vinn situasjon nå som hoås ikke presterer.


faan, mann.  bruk i det minste mellomrom mellom punktum og ny setning eller begynn iallefall med stor bokstav.   de gangene jeg velger å skrive uten å benytte store bokstaver i setningsstart velger jeg alltid *to* mellomrom - det kan jo være greit å kunne lese det du skriver også. 

men du har  rett i at han behøver spilletid.   se hvordan VIF benytter Flo.   selv om Flo har sugd i kampene hittil får han spille - og plutselig løsner det... 

jeg gleder meg til å se både Toth oh Hoås blomstre. :)

---------------------------

Fuh! Fuh! Fuh!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340