Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Julekake

A-lagspiller
Ble medlem: 06 okt 04
Innlegg: 573

Lagt til: 15 aug 05, 12:12
Opprinnelig postet av Biscuitman88

Nei, du synes kanskje Hoås har vært en kjempesuksess du??? Det er vel bare oss andre som ikke har nok kunnskap til å se det..?
Og Norges beste trenerteam?? Hmmm...vel... Ville Norges beste trenerteam sittet handlingslammet og sett på at Ham-Kam fikk komme mer og mer inn i kampen igjen helt til de faktisk styrte kampen?


Synes ikke Hoås har vært en kjempesuksess, men han er 20-21 år og spiller i en rolle som krever masse erfaring. Det må da være lov til å la spillere med talent og potensiale til å bli en kjempesuksess, få lov til å utvikle seg i klubben. Og ser man ikke at øyvind hoås har potensiale, da mangler man noe vesentlig når det kommer til fotballforståelse. 

En ting som irriterer meg er at alle klager på at Hoås jobber dårlig, har dårlig teknikk, og er dårlig til å avslutte. Mens Brian West, han er helt fantastisk. Hoås jobber minst like mye som West, har mye bedre teknikk og West misbruker minst like mange målsjanser som Hoås. Hvorfor klager da alle når hoås gjør det, men aldri noen når west gjør det?

Mange vil kanskje si at west skaper mye på egenhånd. Hoås skaper også mye. Han skaper rom for west, slik at han kan bruke farten sin, og han skaper målsjanser gjennom samspill med resten av laget. like bra det som å skape noe på egenhånd vell?

Du sier også at trenerne satt handlingslammet og så på at ham-kam tok over. Istedenfor å si at de bare satt der, kan du ikke heller fortelle hva det er de skulle ha gjort, og hvorfor det hadde fungert bedre? Er langt ifra enig i de disposisjoner som ble gjort under kampen jeg heller, men jeg konstaterer at ham-kam nesten ikke skapte noe i andre omgang, og vi ledet 1-0, så så helt ille var det jo ikke.

---------------------------

Engasjert hovedtribunist!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340